14-04-09

Season 3; disc 1.

1 ww

3.1: ‘My Teenage Idol Is Missing’:
Een zeer populaire tienerzanger wordt ontvoerd en door de ontvoerders vervangen door de tweelingbroer van de zanger. De manager wordt voor twee miljoen dollar gechanteerd. Er staat een belangrijk concert op stapel waar veel op het spel staat en hij is dan ook bereid dit geld te betalen zonder inmenging van de autoriteiten. Diana Prince wordt echter door een fan en vriendin op het spoor gezet van deze verwisseling.

3.2: ‘Hot Wheels’:
Dieven stelen op bestelling een Rolls Royce die nog waardevoller is dan hij lijkt. Wat ze niet weten is dat in het beeldje (Rolls Royce symbool), gemonteerd op de motorkap, een microfilm met uiterst geheime informatie verstopt is. Diana gaat undercover als een gespecialiseerde dievegge van speciale en unieke auto’s op bestelling om zo de gestolen Rolls Royce in handen te krijgen. Gastacteur: Lance LeGault.

3.3: ‘The Deadly Sting’:
Een briljante wetenschapper ontwikkeld een zeer kleine chip die door middel van een blaaspijp bij mensen ingebracht kan worden. Deze chip zorgt ervoor dat de wetenschapper ca. 20 minuten alles met deze persoon kan doen: van emotionele uitbarstingen tot het blunderen tijdens hun werkzaamheden. Na deze 20 minuten lost de chip uit zichzelf op en weet de persoon tevens nergens van af. Om zijn onderzoeken te kunnen financieren beïnvloedt hij op deze manier football wedstrijden om zo geld te winnen. Het duurt echter niet lang of zijn methodes beginnen op te vallen en komen zowel de goede als slechte partijen achter de identiteit van de wetenschapper. Want beide hebben oren naar deze uitvinding. Gastacteur: Craig T. Nelson.

3.4: ‘The Fine Art of Crime’:
Een kunstenaar maakt levensechte beelden. Ze zijn niet te onderscheiden van echte mensen, behalve dat er geen leven inzit. Of toch wel? Overal waar deze beelden opduiken vinden de meest onwaarschijnlijke en onbegrijpelijke verdwijningen van kostbare kunstobjecten en voorwerpen plaats. Diana wordt aan de zaak gezet om dit mysterie op te lossen. Gastacteurs: Roddy McDowall, Ed Begley Jr.

3.5: ‘Disco Devil’:
Plotseling wordt er bij verschillende belangrijke geleerden met geheime overheidsinformatie geconstateerd dat er een stuk van hun korte termijn geheugen weg is. Ze kunnen zich de afgelopen 12 uur of meer niet meer herinneren. Diana volgt hun handelingen terug naar een populaire disco waar de hoofdinkomsten niet gegenereerd worden uit de entree heffingen en drankjes.

3.6: ‘Formicida’:
Een fabrikant van pesticiden heeft ‘de’ pesticide ontwikkeld waardoor de wereld in één klap van al zijn problemen met betrekking tot ongedierte af is. Door zijn financiële situatie en ongeduld heeft hij echter niet zorgvuldig de nodige test uitgevoerd en slaat hij de waarschuwingen van de wetenschapster die de formule heeft ontwikkeld in de wind. Formicida en haar 6 potige mierenvrienden willen desnoods met geweld het productieproces van dit pesticide beëindigen en tevens vernietigen. Want als deze eenmaal in de atmosfeer komt is dit het einde van de mens.

1978

Season 3; disc 2.

2 ww

3.7: ‘Time Bomb’:
Een tijdreizigster uit 2155 heeft het voorzien op een in 1978 nog onbekend
energiebron: Cabrium-90. Gezamenlijk met een corrupte engineer wil zij deze grondstof gaan exploiteren. Zij wordt echter op haar hielen gezeten door een mede-tijdreiziger die haar wil terughalen. De energie die bij deze tijdsprongen vrijkomt, maakt dat de IADC op onderzoek uitgaat en de vreemde verklaringen van mensen die bij de aankomst van de tijdreizigers aanwezig waren onder de loep neemt. Wonder Woman moet echter al snel ingeschakeld worden, want zij leert al snel van de tweede tijdreiziger dat bij het delven naar Cabrium-90 een grote gaswolk vrij zal komen die heel Phoenix zal vernietigen.

3.8: ‘Skateboard Wiz’:
Diana kan na twee jaar eindelijk eens twee weken op vakantie. Haar vakantie wordt echter abrupt afgebroken als zij een jonge skateboardster te hulp moet schieten en achter de handel en wandel van een gokkersbende komt met aan het hoofd een bij de IADC bekende crimineel.

3.9: ‘The Deadly Dolphin’:
Een door de Marine opgeleide dolfijn wordt door een hebzuchtige projectontwikkelaar ingezet om zo zijn tegenstanders te overtuigen met hem in zee te gaan of afstand van bepaalde claims te doen. De projectontwikkelaar heeft echter geen rekening gehouden met de verliefde gevoelens van het dier jegens een ander dolfijn, waardoor zijn snode plannen niet helemaal uitgevoerd kunnen worden zoals bedacht. Vooral niet als Wonder Woman ten tonele verschijnt.

3.10: ‘Stolen Faces':
Een vrouw verkleed in een Wonder Womankostuum wordt aangereden en bewusteloos achter gelaten. De kranten staan vol over deze onbekende ‘nep’ Wonder Woman. Diana wordt door Steve op onderzoek uitgestuurd om deze zaak te onderzoeken. Diana komt er al snel achter dat er een verband is met het aankomende ‘goede doelen diner’ waar de rijken der aarde zijn uitgenodigd om aan te schuiven en donaties te geven.

3.11: ‘Pot Of Gold’:
Diana wordt ingezet om de moederplaten in handen te krijgen waarmee perfect vals geld gedrukt kan worden. Ze wordt hierbij geholpen / in de weg gelopen door een mysterieuze Ierse schoenmaker die naar het schijnt een grote pot met gouden munten in de kelder heeft staan. Deze pot is echter gestolen.

3.12: ‘Gault’s Brain’:
Een oude excentrieke miljardair heeft na zijn dood in het geheim zijn brein gescheiden van zijn lichaam. Dit brein wil een nieuw lichaam. Zijn vrouw mag kiezen welk lichaam. Zij heeft haar oog laten vallen op een mooie goed gespierde en beroemd Amerikaanse atleet. De wereld moet nu echter overtuigd gaan worden dat deze atleet vrijwillig het imperium van de overleden miljardair overneemt en door een wonder een getalenteerd zakenman is. Aan Wonder Woman de taak om deze jonge atleet te redden. Gastacteur: John Carradine.

1978

19:31 Gepost door Helliwood in Season 3 | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1978, linda carter, john carradine, lyle waggoner |  Facebook |

Season 3; disc 3.

3 ww1

3.13: ‘Going, Going, gone’:
In de omgeving van Catalina Island dwingt een UFO een jet van de Sovjet Unie zijn belangrijke lading, een nucleaire kernkop, af te werpen en de piloot zichzelf met de schietstoel in zekerheid te stellen. De kernkop wordt in het illegale circuit aangeboden door middel van een veiling. Diana gaat undercover om als één van de belangstelling hebbende partijen op de kernkop te gaan bieden om zo achter de locatie van de veiling en kernkop te komen.

3.14: ‘Spaced Out’:
Een sciencefictionbeurs trekt volk van alle slag aan. Er zijn fans, nerds, wannabees en weirdos en… er is de dief die op zoek is naar geheime laserkristallen die per abuis op deze beurs beland zijn na ontvreemding uit een observatorium. Diana is door een uitnodiging van de zoon van een bevriende senator ook als gast op deze beurs aanwezig. Als er dan ook plotseling verontrustende dingen gebeuren, is Wonder Woman snel ter plekke. Gastacteur: Rene Auberjonois

3.15: ‘The Starships Are Coming’:
De rust van een slaperig stadje wordt ruw verstoord als er plotseling op de plaatselijke tv tal van UFO’s aan de hemel verschijnen en er een bitter gevecht tussen de buitenaardse UFO’s en de locale rechtsdienaars uitbreekt.
Is het een kwalijke grap… of echt het begin van een buitenaardse invasie.
Diana wordt samen met een belangrijke Kolonel door Steve op onderzoek uitgestuurd om dit fenomeen te onderzoeken. Deze kolonel is tevens op de hoogte van uiterst geheime informatie betreffende een dichtbij gelegen geheime nucleaire raketbasis. Op de locatie van het gevecht aangekomen lijkt het alsof er inderdaad een gevecht heeft plaatsgevonden. Aan Wonder Woman de taak te zorgen dat er geen escalatie plaats vindt voordat de ware feiten boven tafel zijn gekomen. Gastacteur: Tim O'Connor.

3.16: ‘Amazon Hot Wax’:
Een populaire zanger is op onverklaarbare wijze plotseling verdwenen. Zijn manager heeft na zijn verdwijning de rechten van zijn laatste opnames gekocht en wil deze op een album gaan uitbrengen als zijnde een memorium album. Alvorens de plaat gedrukt is, worden de mastertapes gestolen en kan de manager deze voor $1.000.000 dollar terugkopen. Diana infiltreert als zangeres, vanwege de verdwijning van de zanger, de muziekbusiness en heeft opeens twee zaken die ze moet oplossen. Gastacteur: Judge Reinhold.

3.17: ‘The Richest Man In The World’:
De rijkste man ter wereld heeft een uitvinding die hij wil verkopen aan de Amerikaanse regering. Als deze uitvinding in verkeerde handen valt, kan dit een ramp zijn voor de regering. Alles verloopt gesmeerd onder het toeziende oog van Diana. Toch wordt het apparaat gestolen en is plotsklaps de rijkste man van de wereld van de aardbodem verdwenen. Voor Diana wordt het een moeilijke taak om deze man te vinden aangezien maar weinig mensen zijn gezicht kennen en hij altijd vermomd in het openbaar verschijnt.

3.18: ‘A Date With Doomsday’:
Wetenschappers hebben in hun zoektocht naar het oplossen van ziektes en het creëren van antivirussen per ongeluk een geheel nieuw biologisch virus gecreëerd waarvan één druppel al desastreus/dodelijk is voor al het leven binnen een radius van ca. 5 kilometer.
Een groep misdadigers heeft hier lucht van gekregen en probeert via een contactbureau te infiltreren en het gif te bemachtigen, wat ze ook lukt. Aan Diana de taak om er achter te komen op welke manier deze groep het gif kon bemachtigen en wat het verband is met een contactbureau. Diana infiltreert de vrijgezellenwereld om achter de waarheid te komen.

1979

Season 3; disc 4.

4 ww

3.19: The Girl With A Gift For Disaster:
Een gangster weet op een sluwe manier zijn vriendin in te zetten bij zijn duistere zaakjes. Zijn vriendin is namelijk een jinx. Als zij zich zenuwachtig maakt, gebeuren er allerlei ongelukken om haar heen. Zij kan zo ongewild voor mooie afleidingen zorgen. Hij heeft echter buiten Wonder Woman gerekend.

3.20 & 21: The Boy Who Knew Her Secret, Part 1 & 2:
Een onderzoeker met buitengewone macht binnen de IADC stuurt Diana naar een klein stadje waar volgens zijn gemaakte berekeningen objecten uit de ruimte met buitenaardse precisie zijn geland, niet neergestort. Het zijn 99 kleine piramides die in de ruimte gezamenlijk 1 piramide vormde. Bij aankomst ontdekt Diana dat verschillende mensen zich vreemd gedragen en krijgt zij hulp van een jongen wiens ouders door het vast houden van deze kleine piramides zijn veranderd. Alsof hun lichamen zijn overgenomen door een vreemde entiteit.

3.22: The Man Who Could Not Die:
Twee wetenschappers in Los Angeles hebben afzonderlijk een formule ontdekt die in combinatie een persoon of dier onkwetsbaar kan maken. Één van de twee steelt het serum van de andere en wil zo een leger van onkwetsbare maken. Hij weet echter niet de formule van het serum en probeert deze door geweld uit te oefenen op de andere wetenschapper te weten te komen. Deze wetenschapper schakelt echter de IADC in waardoor Diana, die naar het kantoor van de IADC in Los Angeles is overgeplaatst, op de zaak wordt gezet.

3.23 & 24: The Phantom Of The Roller Coaster, Part 1 & 2:
Een rijke spion/crimineel wil het Fun Universe pretpark overnemen als dekmantel voor zijn duistere praktijken. De eigenaar is niet van plan te verkopen. Hij en zijn jonger broer, die in Vietnam is omgekomen, hebben gezamenlijk dit project opgebouwd en de attracties eigenhandig ontworpen.
Maar er zijn grote problemen. Er gaat een gerucht de ronde dat er een spook in de ondergrondse gangen van het pretpark rondwaart. De IADC hoort van de handel en wandel van de spion en wil hem ontmaskeren. Diana wordt naar het pretpark gestuurd waar ondertussen ook een jongen verdwenen is. Gastacteur: Marc Alaimo.

1979

19:12 Gepost door Helliwood in Season 3 | Permalink | Commentaren (0) | Tags: linda carter, 1979, marc alaimo, lyle waggoner |  Facebook |