14-04-09

Season 3; disc 4.

4 ww

3.19: The Girl With A Gift For Disaster:
Een gangster weet op een sluwe manier zijn vriendin in te zetten bij zijn duistere zaakjes. Zijn vriendin is namelijk een jinx. Als zij zich zenuwachtig maakt, gebeuren er allerlei ongelukken om haar heen. Zij kan zo ongewild voor mooie afleidingen zorgen. Hij heeft echter buiten Wonder Woman gerekend.

3.20 & 21: The Boy Who Knew Her Secret, Part 1 & 2:
Een onderzoeker met buitengewone macht binnen de IADC stuurt Diana naar een klein stadje waar volgens zijn gemaakte berekeningen objecten uit de ruimte met buitenaardse precisie zijn geland, niet neergestort. Het zijn 99 kleine piramides die in de ruimte gezamenlijk 1 piramide vormde. Bij aankomst ontdekt Diana dat verschillende mensen zich vreemd gedragen en krijgt zij hulp van een jongen wiens ouders door het vast houden van deze kleine piramides zijn veranderd. Alsof hun lichamen zijn overgenomen door een vreemde entiteit.

3.22: The Man Who Could Not Die:
Twee wetenschappers in Los Angeles hebben afzonderlijk een formule ontdekt die in combinatie een persoon of dier onkwetsbaar kan maken. Één van de twee steelt het serum van de andere en wil zo een leger van onkwetsbare maken. Hij weet echter niet de formule van het serum en probeert deze door geweld uit te oefenen op de andere wetenschapper te weten te komen. Deze wetenschapper schakelt echter de IADC in waardoor Diana, die naar het kantoor van de IADC in Los Angeles is overgeplaatst, op de zaak wordt gezet.

3.23 & 24: The Phantom Of The Roller Coaster, Part 1 & 2:
Een rijke spion/crimineel wil het Fun Universe pretpark overnemen als dekmantel voor zijn duistere praktijken. De eigenaar is niet van plan te verkopen. Hij en zijn jonger broer, die in Vietnam is omgekomen, hebben gezamenlijk dit project opgebouwd en de attracties eigenhandig ontworpen.
Maar er zijn grote problemen. Er gaat een gerucht de ronde dat er een spook in de ondergrondse gangen van het pretpark rondwaart. De IADC hoort van de handel en wandel van de spion en wil hem ontmaskeren. Diana wordt naar het pretpark gestuurd waar ondertussen ook een jongen verdwenen is. Gastacteur: Marc Alaimo.

1979

19:12 Gepost door Helliwood in Season 3 | Permalink | Commentaren (0) | Tags: linda carter, 1979, marc alaimo, lyle waggoner |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.