14-04-09

Season 3; disc 2.

2 ww

3.7: ‘Time Bomb’:
Een tijdreizigster uit 2155 heeft het voorzien op een in 1978 nog onbekend
energiebron: Cabrium-90. Gezamenlijk met een corrupte engineer wil zij deze grondstof gaan exploiteren. Zij wordt echter op haar hielen gezeten door een mede-tijdreiziger die haar wil terughalen. De energie die bij deze tijdsprongen vrijkomt, maakt dat de IADC op onderzoek uitgaat en de vreemde verklaringen van mensen die bij de aankomst van de tijdreizigers aanwezig waren onder de loep neemt. Wonder Woman moet echter al snel ingeschakeld worden, want zij leert al snel van de tweede tijdreiziger dat bij het delven naar Cabrium-90 een grote gaswolk vrij zal komen die heel Phoenix zal vernietigen.

3.8: ‘Skateboard Wiz’:
Diana kan na twee jaar eindelijk eens twee weken op vakantie. Haar vakantie wordt echter abrupt afgebroken als zij een jonge skateboardster te hulp moet schieten en achter de handel en wandel van een gokkersbende komt met aan het hoofd een bij de IADC bekende crimineel.

3.9: ‘The Deadly Dolphin’:
Een door de Marine opgeleide dolfijn wordt door een hebzuchtige projectontwikkelaar ingezet om zo zijn tegenstanders te overtuigen met hem in zee te gaan of afstand van bepaalde claims te doen. De projectontwikkelaar heeft echter geen rekening gehouden met de verliefde gevoelens van het dier jegens een ander dolfijn, waardoor zijn snode plannen niet helemaal uitgevoerd kunnen worden zoals bedacht. Vooral niet als Wonder Woman ten tonele verschijnt.

3.10: ‘Stolen Faces':
Een vrouw verkleed in een Wonder Womankostuum wordt aangereden en bewusteloos achter gelaten. De kranten staan vol over deze onbekende ‘nep’ Wonder Woman. Diana wordt door Steve op onderzoek uitgestuurd om deze zaak te onderzoeken. Diana komt er al snel achter dat er een verband is met het aankomende ‘goede doelen diner’ waar de rijken der aarde zijn uitgenodigd om aan te schuiven en donaties te geven.

3.11: ‘Pot Of Gold’:
Diana wordt ingezet om de moederplaten in handen te krijgen waarmee perfect vals geld gedrukt kan worden. Ze wordt hierbij geholpen / in de weg gelopen door een mysterieuze Ierse schoenmaker die naar het schijnt een grote pot met gouden munten in de kelder heeft staan. Deze pot is echter gestolen.

3.12: ‘Gault’s Brain’:
Een oude excentrieke miljardair heeft na zijn dood in het geheim zijn brein gescheiden van zijn lichaam. Dit brein wil een nieuw lichaam. Zijn vrouw mag kiezen welk lichaam. Zij heeft haar oog laten vallen op een mooie goed gespierde en beroemd Amerikaanse atleet. De wereld moet nu echter overtuigd gaan worden dat deze atleet vrijwillig het imperium van de overleden miljardair overneemt en door een wonder een getalenteerd zakenman is. Aan Wonder Woman de taak om deze jonge atleet te redden. Gastacteur: John Carradine.

1978

19:31 Gepost door Helliwood in Season 3 | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1978, linda carter, john carradine, lyle waggoner |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.