25-01-09

Season 2; disc 2.

2 ww

2.7: ‘The Queen and the Thief’
Diana en Steve moeten een meesterdief zien te ontmaskeren die het voorzien heeft op de kroonjuwelen van de koningin van een klein landje genaamd Malakan. Het verlies van deze juwelen betekent onherroepelijk haar aftreden.
Het blijkt dat deze meesterdief in opdracht werkt voor een hoge functionaris van Malakan.
2.8: ‘I Do, I Do’
Het management van een gezondheidsoord wordt er van verdacht de vrouwen van hoge functionarissen onder hypnose geheime informatie te ontfutselen. De I.A.D.C. wordt ingeschakeld en Diana en Christian Harrison, de rechterhand van de president, gaan als pas getrouwd stel undercover om deze groep te ontmaskeren.
2.9: ‘The Man Who Made Volcanoes’
Joe Atkins krijgt promotie binnen de I.A.D.C. en Steve neemt zijn plaats in. Diana krijgt nu haar opdrachten via Steve.
Er ontstaan op de vreemdste plekken nieuwe vulkanen. De landen waar deze ontstaan, China en Rusland, denken dat de VS hier achter zit. De koude oorlog laait weer in alle hevigheid op. Aan Diana de taak om dit fenomeen uit te zoeken. Ze wordt hierbij door geheime agenten van China en Rusland tegen gewerkt. Aan Wonder Woman de taak om de wereld te behoeden voor totale vernietiging.
2.10 & 2.11: ‘Mind Stealers from Outer Space, part 1+2’
37 lichtjaren van aarde in het sterrenstelsel Signus Alpha levert een bevelhebber van de planeet Octarus een gevecht tegen de ontsnapte Skrill dat in de ruimte begint, maar vervolgens op Amerikaanse bodem wordt voortgezet. De Skrill zuigen de hersenen van elke levensvorm leeg die ze tegenkomen, en nemen deze in de vorm van een kennisbank mee naar hun planeet. Na hun daad smelten ze samen met het slachtoffer. De aarde lijkt voor hen een nieuw perfect slachtoffer. Aan Wonder Woman en Andros, de bevelhebber van Octarus om deze plaag tot een halt te roepen.

2.12: ‘The Deadly Toys’
Iemand vervangt de drie geleerden die aan het project XYZ werken, een ultra geheim wapen, door geavanceerde robotten die niet van echt zijn te onderscheiden. Het spoor leidt Diana Prince naar een speelgoedwinkel waar ook haar een verassing staat te wachten.

1977

De commentaren zijn gesloten.