18-08-08

Season 1; disc 4.

wwdisc4

8: Last Of The Two Dollar Bills.
September 1942: Top Nazi spion Wotan weet twee mensen die bij de “Munt drukkerij” werken te vervangen door exacte dubbels. Hij wil de graveerplaten van de 2 dollar biljet stelen om de geallieerden te bedelven onder miljarden valse dollars en zo de Amerikaanse economie lam te leggen.
9: Judgement From Outer Space (1).
De aarde wordt al meer dan 3000 jaar geobserveerd door een ‘Raad Van Planeten’ gevormd door een buitenaards ras. Andros, lid van deze raad, moet de andere leden weten te overtuigen van de goedheid van het mensenras op aarde. Zoniet, dan wordt de aarde gesteriliseerd (gezuiverd van de mens). Andros wordt door de Nazi’s gevangen genomen. Als Andros gedood mocht worden, dan is het meteen gedaan met de mensheid. Wonder Woman moet de raad op andere gedachten zien te brengen en probeert contact te zoeken met behulp van het ruimteschip van Andros.


10: Judgement From Outer Space (2),
Wonder Woman weet de verschillende beveiligingen van het ruimteschip te omzeilen om zo een bericht aan de raad door te geven. Deze geeft geen antwoord. Inmiddels is Steve erachter waar de Nazi’s Andros vast houden. Andros bevindt zich in Schloss Markheim, het geheime Nazi verhoor centrum. Steve onderneemt, met in zijn keilzog Wonder Woman, een geheime missie om Andros te ontzetten.

De commentaren zijn gesloten.