18-08-08

Season 1; disc 3.

wwdisc3

5: The Feminum Mystique (2),
Drusilla wordt door een slimme spion van de Nazi’s misleid en verraadt per ongeluk de locatie van Paradise Island. De Nazi’s vatten het plan op om het eiland te veroveren en zo achter haar geheimen te komen en dit tegen de rest van de wereld te gebruiken. Stap 1 is het ontginnen van het onverwoestbare metaal ‘Feminum’.
6: Wonder Woman Vs. Gargantua!
Mei 1942: Gargantua, een grote mensaap, wordt afgericht om ingezet te worden voor het Duitse Rijk.
September 1942: Gargantua is de hoofd attractie van het Turner Circus in Washington DC. De Nazi’s willen met behulp van deze aap een overgelopen spion genaamd Steigler (John Hillerman) terug halen. Steigler zijn kennis van zaken vormt een grote bedreiging voor Hitler. Wonder Woman moet het tegen Gargantua opnemen die tevens is afgericht om haar te doden.
7: The Pluto File,
September 1942: De Ierse huurling “De Valk” heeft ‘de Pluto File’ gestolen. Hierin staat het geheim om kunstmatig aardbevingen op te wekken. ‘De Valk’ wil door middel van zo een aardbeving een nucleaire reactor als gevolg daarvan laten ontploffen. Een bijkomend probleem is dat “De Valk” drager is van de builenpest, en zo een spoor van zieken achter zich laat. Voor Wonder Woman ontstaat een race tegen de klok om een middel te zoeken om een aardbeving te stoppen en tevens een builenpest epidemie te voorkomen.

De commentaren zijn gesloten.